Kategorija proizvoda

Kontaktiraj nas

Qingdao KXD čelična struktura Co, Ltd

Profesionalno se bavimo projektovanjem, proizvodnjom i ugradnjom čelične konstrukcije.

Adresa: Ruiping centar, Hongqi put, Pingdu, Qingdao, Kina.

Grad: Qingdao

Država: Shandong

Poštanski broj: 266700

Zemlja: Kina

Menadžer: Andy

E-mail: kxdandy@chinasteelstructure.cn

Tel: 86-532-88336188

Faks: 86-532-85397878

C Profil čelik

C Profil čelik

Detalji o proizvodu

Qingdao KXD Steel Structure Co., Ltd je jedan od vodećih proizvođača i dobavljača čeličnih profila u Kini, opremljen profesionalnom čeličnom tvornicom od c.

C čelik strukutre purlin

C-zraci se automatski obrađuju formiranjem C-beam opreme. Mašina za formiranje zvana C oblikovanog čelika može se vršiti automatski prema datoj veličini C-oblika čelika u obliku čelika oblikovanje procesa.

C hladno oblikovani čelik je obrađen vrućim kalemom, tankim zidom i laganom težinom 96-757, odlične performanse odeljka, visoku čvrstoću, u poređenju sa tradicionalnim kanalom, iste snage materijala mogu uštedjeti 30%.

Oblast C-zraka: konstrukcija C-beam se široko koristi u čeličnim purlinima, zidnim gredama, može se kombinovati iu sopstvene lake krovne nosače, zagrade i ostale građevinske komponente. Osim toga, mašina za lakiranje može se koristiti u kolonama, gredama i rukama i tako dalje.

C-zraka može se podijeliti na pet vrsta specifikacija prema visokom stepenu Eurya 80, 100, 120, 140, 160, dužina se može odrediti prema inženjerskom projektu, ali s obzirom na uslove, kao što su transport i ugradnja ukupne dužine uglavnom ne više od 12 metara.

Radujemo se čuli od vas.


Hot Tags: C profil čelik, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, jeftini, prilagođeni, troškovi, kotacija, montažna

Upit

Srodni proizvodi