O nama

Kontaktiraj nas

Qingdao KXD čelična struktura Co, Ltd

Profesionalno se bavimo projektovanjem, proizvodnjom i ugradnjom čelične konstrukcije.

Adresa: Ruiping centar, Hongqi put, Pingdu, Qingdao, Kina.

Grad: Qingdao

Država: Shandong

Poštanski broj: 266700

Zemlja: Kina

Menadžer: Andy

E-mail: kxdandy@chinasteelstructure.cn

Tel: 86-532-88336188

Faks: 86-532-85397878

Qingdao KXD čelična struktura Co, Ltd

Kao pionir u građevinskoj industriji čelične konstrukcije, Qingdao KXD Steel Structure Co., Ltd posvećen je projektovanju, inženjeringu, detaljima, proizvodnji, montiranju i upravljanju raznim projektima izgradnje čelika sa 20 godina garancije bilo za industrijske, komercijalne, stambene i poljoprivredni sektor. Naš cilj je da budemo vodeći i nezamenljivi snabdevač, izvođač radova i rešenja u pogledu montažnih / pre-projektovanih čeličnih građevinskih radova!


Snaga KXD-a:

Fabrike za proizvodnju od 50.000 m2 - KXD je u mogućnosti da poseduje 5 fabrika fabrike čija ukupna površina iznosi 50.000 kvadratnih metara.


60 članstva u inžinjerijskom timu i 1.000 zaposlenih: Za bilo koje preduzeće u čeličnoj strukturi, sposobnost arhitekture je ono što je ključna konkurentnost. Inžinjeri KXD-a uključuju dizajnere, izradu nacrta i detaljnike koji nose sve faze planova i crteža za bilo koji projekat. Šta više, naše radnici sa iskustvom i iskustvom sa najmodernijom opremom isporučuju kvalitetne proizvode za kupce


Sveobuhvatna linija proizvoda: Za sve potencijalne vlasnike čelične konstrukcije, mogli biste naći sve proizvode potrebne za projekat čeličnog građevinskog objekta, bilo od strukturalnih čeličnih članova, zidnih i krovnih ploča / panela, pričvrsnih stakala, vrata i prozora, prozora, ventilatora i druge neophodne dodatne opreme . Uz to, široka mreža dobavljača KXD-a vam može ponuditi različite građevinske i ukrasne materijale. Mi smo izvezli naše proizvode u skoro 60 zemalja.


Jednostavno projektno rešenje i upravljanje: Pored dizajna i proizvodnje, KXD je preduzela mnoge uspešne slučajeve slanja naših inženjera i radnika na lokalnu graditeljsku lokaciju kako bi pomogao i upravljao procesom erekcije. Glavna odgovornost našeg inženjera je koordinacija svih uključenih strana blisko sarađuju i garantuju pokretanje instalacije.


Proizvodi Obim:

Industrijsko skladište / radionica / garaža / šupa, komercijalna čelična zgrada (tržni centar / tržni centar, crkve itd.), Višenamjenska stambena zgrada i ured, poljoprivredna farma i šupa, kontejner i modularna kuća / zgrada, montažna kuća i svi građevinski materijali KXD bi mogao da se nosi.


Naše nagrade:

Nacionalna čelična struktura Kvalifikacije 1. razreda na proizvodnji, izgradnji i ugovoru

ISO9000, CE, SGS i druge akreditacije


KXD vam pomaže da izgradite svoj san za izgradnju čeličnih konstrukcija!